Равносметката: Народът, възпят като "мърша", продължава да чака някой да го спаси

10:16, 31 дек 15 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Публикуваме годишната равносметка на журналистката Веселина Томова – собственик и главен редактор на сайта Afera.bg, подготвена специално за читателите на Topnovini.bg:

Изсули се година, в която българите, които се думкат в гърдите с юмруци "Булгар! Булгар!", доказаха, че са "патриоти" и "революционери" единствено в полюцията някой друг вместо тях да защити позиция и да се бори за истината. Година, в която същите тия българи за пореден път признаха официално, че са безхарактерни измекяри, приемайки безропотно тотална фалшификация на избори, които пък показаха, че Държавната организирана престъпна група кара влака.

Потънали в шокиращи заеми, които отиват предимно за крадене, затънали в позорно живуркане на ръба на оцеляването, българите преглътнаха с Дълбоко гърло и продажната външна политика на България, водена от пионки, наречени министри, кукли на конци на Америка и протурските интереси.

Година, в която България провидя най-безумния вътрешен министър досега, като изключим Оня с особената форма на главата. Година, в която "съдебната реформа" поне призна, че водещ принцип в нея е "опраскването" – и в нея печелят дела "правилните", а "неправилните" за властта на Борисов, Пеевски и Цацаров влизат в отбора на "престъпниците".

Година, в която лицето Бойко Методиев Борисов, иначе премиер на България, успя да разкости и т.нар. "реформатори", но го направи избирателно, оставяйки до себе си костовиста здравен министър, който пък е на път да се превърне в главен прогребален агент на държавата, произведен от народонаселението като Доктор Менгеле.

Продадоха кой каквото можа на чужди интереси – здравни афери, далавери, специални служби, суверинитет, олапаха европейски пари на принципа "Аз на Шиши, Шиши на мен", зомбираха и облъчиха де що има медия с пропаганда, каквато не е имало у нас и по времето на Тодор Живков.

Година, в която медиите все по-унизително на колене правят свирки на властимащите.

Година, в която прокуратурата погва някого само ако е враг на Шиши и Борисов и е сред приятелите на Цветан Василев.

Година, в която благодарение на олигофренската русофобска властова пропаганда, и най-аполитичният българин стана фен на Путин. Година, в която стартира "руското ресто" и на финала Доган го опакова като "на всяка свиня й идва Коледата“.

Във Варна крадливата Симбиоза с фалшификации се намърда във Властта пак. Улеснена от МВР и прокуратурата, която по варненските ширини си е едно феодално царство, което люска ракия по всяко време на денонощието заедно, за да "оправя" тоя и оня и да "опрасква" онези, които не й се молят и не поставят иконите си на ширма над печката.

Отърколи се една година, която нанизва следващата в продължението на поголовното ЛАПАНЕ – безогледно, нагло и безконтролно, без никакви санкции, защото прокуратурата и МВР са любимите проститутки на Оня от Банкя, при когото главният прокурор ходи всяка сряда на оперативка.

И докато светът се тресе, бежанци ни заливат, ние въоръжаваме ИДИЛ с калашници, и докато на тази територия, наречена българска, се намери само един Ахмед Доган да нарече нещата с истинските им имена – политически и на глас – народът, "възпят" с четири въпросителни и като "мърша", продължава да чака някой да го спаси.

И през 2016 година няма да се намери такъв Спасител обаче, който да го извади от робското овчедушие.

Веселина Томова, Afera.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама