Областният управител на Пловдив Здравко Димитров с важни официални срещи

07:07, 02 мар 16 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на Пловдив Здравко Димитров ще посрещне Н. Пр. Г-жа Луиз Бергхолм, Посланик на Швеция и Гьоран Свенсон, Почетен генерален консул на Швеция.Срещата ще има опознавателен характер. Идеята е да се коментират начините за активизиране на търговско-икономическите и културните отношения между двете страни.

По-късно през деня по покана на Димитров пристига делегация от Санкт Петербург, водена от Вице-губернатора Сергей Николаевич Мовчан. На срещата, която ще се състои също в Областна администрация, ще присъстват главният търговски представител на Русия в България, представители на държавни структури, бизнеса и ръководители на предприятия от Пловдивска област. На 3 март, делегацията от Санкт Петербург и областният управител ще се срещнат с Пловдивския Митрополит Николай. Срещата ще се проведе в канцеларията на Пловдивска епархия, църквата Св. Марина. Разговорът ще бъде на тема „Християнски добродетели в съвременното общество“.

Областният управител Здравко Димитров и делегацията водена от Вице-губернатора Сергей Николаевич Мовчан ще присъстват на всички тържества в Пловдив по случай Националния празник на страната 3-март.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама