Карате клуб „Спартак 14“ организира Турнир по Шотокан „Купа Плевен“

07:27, 02 мар 16 / Спорт 25 565 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първо издание на турнира по Шотокан карате – до „Купа Плевен“ организира Карате клуб „Спартак 14“. Това съобщи президентът и старши треньор на плевенския тим Милена Кирниколова.

Спортното събитие ще се състои на 6 март (неделя), във волейболната зала на комплекс „Спартак“. Официалното откриване е определено за 13:00 часа, но турнирът ще започне с ката демонстрации в 10:30. Начало на схватките от бойната дисциплина „Шобу кумите“ е предвидено за 13:30. Входът е свободен.

Турнирът е организиран със съдействието на Община Плевен, WSKF - България и Българската Шотокан Карате – до Федерация. Очаква се да вземат участие повече от 100 състезатели по Шотокан. Официални гости са президентът на БФШК (Българската Шотокан Карате – до Федерация.) сенсей Александър Славков ( 5 дан) и Главният инструктор за България по Шотокан и член на УС на Федерацията сенсей Георги Георгиев – Джоси (6 дан).

Турнирът е част от подготовката на националните ни състезатели, които от 1 до 3 април ще представят държавата ни на Европейското първенство по Шотокан карате-до в Германия, гр. Нюрнберг.

От плевенския шотокан карате клуб са определени да представляват България : Мирела Йолова – 14-15 г. девойки, Марк Томов – 16-17 г. юноши, Тодор Тодоров – 16-17 г. юноши, Ивайло Боев – 12-13 г. юноши, и най-малките ни представители Тихомир Тодоров, Елица Станчева, Никола Чонов и Гергана Атанасова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама