„Младост“ и „Овча купел“ остават на сухо

07:46, 02 мар 16 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 2 март (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Козлодуй“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода. Прекъсванията ще засегнат, живеещите в района на ул. „Козлодуй“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Княгиня Мария Луиза“, ул. „Цветан Минков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цветан Минков“ между бул. „Сливница“ и ул. „Козлодуй“.

На 2 март (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Перник“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Перник“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перник“ ъгъла с ул. „Пиротска“.

На 2 март (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Месечинка“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Месечинка“ от ул. „Лиляче“ до ул. „Зеленика“ по ул. 747 от ул. „Месечинка“ до ул. „Зеленика“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Месечинка“ ъгъла с ул. 747. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 2 март (сряда), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения до бл. 421 жк. „Дружба“ 2 , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 421. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 421.

На 2 март (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 205 вилна зона „Малинова долина“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на  ул. 201 до ул. 206.При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 201№3.

На 2 март (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Славия“ жк. „Славия“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Славия“ от ул. „Хайдушко изворче“ до ул. „Коломан“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Славия“ срещу Спортен тотализатор. 

На 2 март (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Четири сезона“ местност „Детски град“ с. Герман , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Четири сезона“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Четири сезона“.

На 2 март (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Стар Лозенски път“ вилна зона „Врана-Герман“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Рила“, ул. 1-ва. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 1-ва.

На 2 март (сряда), във връзка с направа на връзка на новоизграден уличен водопровод и съществуващ на ул. „Йерусалим“ жк. „Младост“ 1 , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Йерусалим“ №15, ул. „Андрей Сахаров“ №14,№14Б, ресторант „Севън Сенс“ до бл. 476. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Андрей Сахаров“№14.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама