В Пловдив откриват изложбата "Нощ над България"

08:17, 02 мар 16 25 226 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Балабанова къща в Пловдив тази вечер от  18:00 часа ще бъде официалното откриване на изложбата на Красимир Матаров "Нощ над България" . В продължение на две години, ограничен от фазите на луната, авторът събира тази изложба. Той обикаля и заснема едни обичайни места, но ни ги показва в необикновена светлина, благодарение на магията на нощта. Това е един диалог с природата, в който тя ни открива другата си същност - това да бъде загадачно красива. Красимир Матаров има зад гърба си няколко самостоятелни изложби, десетки първи места в национални и международни фотоконкурси. Негови снимки са показвани в Лондон, Варшава, Москва, Братислава, Люксембург, Китай, Турция, България и др.

Едно от най-големите постижения в кариерата му е спечелването на първо място в отворената категория за природа и диви животни в конкурса на „Сони 2013”, в който участваха 122 000 фотографии.

 Красимир е участвал в мастеркласовете на Международната фотографска организация, а също така води двудневни семинари по пейзажна и макро фотография.

Експозицията може да бъде разгледана до края на този месец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама