Затвориха част от бул. “Трети март“ във Варна заради ремонт

08:41, 02 мар 16 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Булевард „Трети март” във Варна в участъка от кръстовището с бул. „Република” до кръстовището с ул. „Вяра” е временно затворен за движение заради ремонт. Временно е преустановено и движението на тролейбусна линия 83, въведени са промени и в маршрутите на други автобусни и тролейбусни линии.

Маршрутът на тролейбусна линия 88 ще се обслужва по маршрута на тролейбусна линия 82 в участъка от начална спирка „Бл. 407” до сп. „Дом Младост”. Променя се и движението на автобусна линия 20 посока ЖП Гара.

След спирка „3-ти март” автобусът завива по бул. „Република” и обслужва спирките в участъка, на кръстовището с бул. „Цар Освободител” с ляв завой продължава по същия и обслужва сп. „Хемус” и сп. „Възраждане”, след кръстовището с ул. „Вяра” се включва по утвърдения си маршрут. Промените се въвеждат двупосочно до приключване на строително ремонтните дейности. 

От КАТ – Варна съобщиха, че през денонощието са станали 38 катастрофи с материални щети. Няма пострадали граждани. Дежурните полицаи съветват за спазване на ограниченията на скорост, както и за повече толерантност на пътя към възрастните пешеходци и майките с малките деца. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама