Умелият Борисов си направи рекламна кампания с обществените поръчки, твърди Симеонов

09:11, 02 мар 16 / Политика 25 371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Спирането на обществените поръчки е рекламна кампания, Бойко Борисов ги умее тези работи. За автомагистрала "Хемус" двете поръчки бяха спрени заради липса на финансиране. 

Това коментира по бТВ председателят на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

По темата за миграционния натиск, Симеонов изрази надежда, че България ще отстои славата си на непривлекателна дестинация за бежанците. 

"Много държим на защитното съоръжение, оградата се изгражда. Нпрекъснато държа връзка с МВР по отношение на изграждането. Оградата вече е изградена на най-рисковите места и няма случай на преодоляването й. Тази ограда е двойна, двуредова, висока е 4 м. Решението за изпращането на армията на границата беше отговорно. Имаме гаранции, че тази година оградата ще бъде завършена", заяви Валери Симеонов.

За задължителната казарма той посочи, че най-правилното решение е наборната служба. "Основното дисциплиниращо действие е изгражданото на чувството на отговорност на младия човек към обществото. Когато влезеш в армията разбираш какво е родина, знаме, клетва. Гражданското обучение е другото необходимо. То трябва да бъде в средния курс", смята Симеонов. 

Според него отзоваването на аташето от консулството в Бургас, той заяви, че то е факт. По думите му Емироглу извършвал агентурна дейност под прикритието на вероизповеданието. "В неговия район на действие прекалено много явно е извършвал дейността си", констатира той. 

За ДОСТ, Симеонов посочи, че Хюсен Хафъзов с арогантното си поведение и надменното му отношение определено дразни хората. 

"Спомняте си безотговорните му етикети за националпопулисти и фашисти. Разбрахте, че това е нещо, което не може да бъде свързано с ПФ. Става въпрос и за териториално разделение. От Кърджали ще подкрепят Местан. Изселниците ще гравитират към ДПС, а защо не и към български партии като ПФ", допълни той. 

Накрая Валери Симеонов заяви, че са взели решение да не участват във властта при този министър-председател. "В някоя по-сигурна обстановка, може", добави още той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама