Благотворителна акция в помощ на 3-годишно дете организират в Разград

09:14, 02 мар 16 25 374 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителна акция за набиране на средства за подпомагане лечението на 3-годишния Баран Хюсеинов Себайдинов започна в Разград. Тя се организира от Сдружение „Да бъдем хора” с председател Полина Иванова.

Детето има тумор на окото, който не подлежи на лечение. Открити са и разсейки в другото. Налага се оперативно отстраняване на зрителния орган, което ще бъде извършено в Пловдив. След това момченцето трябва да замине за последващо лечение в гр. Есен, Германия. За лечението му са необходими около 30 000 лв.

От Сдружение „Да бъдем хора” призовават всички добри хора, които искат да помогнат на момчето, да се включат в благотворителната кампания. Това може да стане като се дарят средства в откритата дарителска сметка на сдружението: BG22IORT80481083446900 BIC:IORTBGSF титуляр: СНЦ " Да бъдем хора" с председател Полина Иванова, основание за плащане: Дарение за Баран.

Желаещите да помогнат, могат да го направят и  като участват в онлайн базара на сдружението във фейсбук страницата https://www.facebook.com/groups/1524151381219328/?fref=ts. Средствата, събрани от продажбата на предметите ще бъдат прибавени към сумата за лечението на 3-годишния Баран.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама