Бургаски лекар играе в „Под прикритие“

10:46, 02 мар 16 / Любопитно 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рехабилитатор от Бургас играе зад кадър в хитовия сериал „Под прикритие“. 33-годишният Калин Бошев е личен асистент на актьора Христо Мутафчиев. Бургазлията учи Христо Мутафчиев как да възстанови движенията след преживения инсулт. Придружава го на снимки, на репетиции и на сцената.  Дори е играл заедно с него в постановката на Народния театър „Хъшове“.

Христо Мутафчиев попада в МБАЛ Бургас по време на снимките на филма „Миграцията на паламуда“. Част от сцените са заснети в Поморие. На 26 октомври 2010 г. по обед той е докаран с линейка в Спешното отделение. Веднага е сформиран спешен екип под ръководството на д-р Георги Матев, който извежда актьора от критичното състояние.

В болница „Св. Наум“ в столицата артистът е изпратен за рехабилитация. Там среща Калин Бошев, който в момента е на обучение. Той е единственият, който казва на Мутафчиев: „Ако искаш да се движиш, ще ме слушаш. Каквото ти кажа, това ще правиш“. „Никой от колегите не смееше да го доближи. Изпитваха респект пред неговата известност. Аз също го уважавам като актьор и личност, но на първо място беше желанието да му помогна. А знаех, че ще е трудно и за да се получат нещата, той трябваше да ми има пълно доверие“, разказва Калин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама