БМВ катастрофира по пътя за Паметника в Шумен

10:52, 02 мар 16 25 679 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лек автомобил БМВ е претърпял инцидент по панорамния път към паметник „Създатели на българската държава” в Шумен, научи Topnovini.bg.

Немското возило е в канавката край пътя с разбит прозорец и потрошена лява страна, а от участниците в произшествието няма и следа.

Вероятно колата е идвала откъм града в посока паметника. На остър, почти обратен завой колата се е подхлъзнала, водачът не е успял да я овладее и се е ударил в камъни край пътя. БМВ-то се е завъртяло и е спряло в храстите до банкета.

Въздушни възглавници са се отворили, но по предното стъкло личи, че вероятно пасажерът е ударил главата си в него. Обезопасителните коланите пък са прибрани и не е ясно дали са били ползвани.

Стъклото на задната дясна врата също е строшено.

От полицията съобщиха, че сигнал за инцидента е получен още вчера, като за катастрофиралия автомобил сигнализирали преминаващи граждани.

Водачът, предизвикал инцидента е установен. Това е 23-годишният И.И. от Шумен, който е и собственик на колата. Той не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство. Ще му бъде съставен акт за установено административно нарушения- заради пътния инцидент, предизвикан и напуснат от водача и заради това, че управлява без да има правовоспособност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама