Премиерът Борисов, министър Горанов, местна власт и много русенци изпратиха Ваньо Танов (видео)

11:15, 02 мар 16 / Политика 25 245 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министър-председателят Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов, зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева, председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова, депутатът Десислава Атанасова, главният секретар на МВР Георги Костов, областният управител Стефко Бурджиев, кметът на Русе Пламен Стоилов, неговите заместници, още редица бивши и настоящи представители на държавната и местната власт, близки, приятели и много русенци изпратиха в последния му път директора на "Агенция Митници" ген. Ваньо Танов.

Ще довършим докрай това, което ни завеща Ваньо Танов, сподели през сълзи премиерът Бойко Борисов. 

Както вече съобщихме, поклонението пред тленните останки на бившия полицейски директор, кандидат за кмет и общински съветник в Русе започна след 11 ч. в Доходното здание.

Припомняме, Ваньо Танов почина внезапно на 29 февруари сутринта. Прилошало му е, а докато извиканата линейка го откара в болница, той е починал в нея. По информация на семейството му, той е получил масиран инфаркт.

Танов е роден на 22 септември 1958 година в гр. Монтана. Той оглавява последователно Второ РПУ, регионално звено „Полиция” в РДВР, а след това и цялата дирекция на МВР в Русе. На местните избори през есента на 2007 година бе издигнат за кандидат-кмет на Русе от ГЕРБ, но загуби. След това бе и общински съветник в местния парламент в крайдунавския град. Ген. Танов става директор на "Агенция Митници" на два пъти с идването на власт на правителствата на Бойко Борисов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама