Кметът на район "Южен" е новият председател на ВМРО в Пловдив

13:48, 02 мар 16 25 877 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Борислав Инчев, който е кмет на район "Южен", беше избран единодушно за председател на градската организация на ВМРО в Пловдив. "Събранието включваше няколко точки-за избор на нов председател и ръководство, определяне на делегати за общинската конференция и за конгреса на ВМРО, който ще се проведе на 17 април", заяви Инчев за Пловдив Topnovini.bg.

Другия кандидат Камен Шишманов си е направил отвод, Инчев е избран единодушно.

"Няма драми в организация.  Преди изборите имаше двама съпредседатели-Камен Шишманов и Васко Вътев. С решение на ръководството на ВМРО след изборите беше определено служебно ръководство, което да подготви и да проведе събрание на градската  организация "Тодор Александров". Членовете на служебното ръководство остават във ВМРО", каза още Инчев.  

"Ще бъдем много по-активни. Очаквайте серия от инициативи, обществени мероприятия. Обмисляме предложения до Пловдивския общински съвет за промени в наредби и правилници. По този начин ще се решават проблемите, които съществуват на местно ниво", уточни новият председател.

Инчев е получил поздравление и от лидера на партията Красимир Каракачанов. "Аз и повече от моите колеги не възприемаме определен пост като привилегия, а отговорност. Често чувам "Да ти е здрав гърбът, чака те повече работа". Ако това е пожелание вече го получих", допълни Инчев.

За заместник-председател на организация "Тодор Александров"е избран заместник-кметът на район "Южен" Павел Милушев, а секретар е Камен Шишманов. В ръководството саоще Александър Пецов, Иван Црънчов, Камен Христов Димчо Петров

На събранието не е коментирано разцепление на "Патриотичния фронт".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама