С поредица от прояви ще отбележат 45 години на Общински Младежки дом-Шумен

17:41, 02 мар 16 / Култура 25 488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредица от събития организира Общинският Младежки дом в Шумен по повод 45 години от своето създаване. Това съобщиха от пресцентъра на Общината в града.

На 8 март по случай Международния ден на жената в Концертната зала на Младежкия дом ще бъде излъчен биографичният филм „Принцесата на Монако“, посветен на актрисата Грейс Кели. Филмът разказва за живота й като съпруга на принц Рение III, когато тя се опитва да намери своето място в новата страна и непознатата културна среда, далеч от Холивуд. Главната роля е поверена на Никол Кидман, а прожекцията е подарък за дамите от Шумен по случай Международния ден на жената. Входът е свободен.

На 9-ти март от 15 часа в Танцувалната зала ще се проведе дискусия за ролята и бъдещето на Младежкия дом през погледа на младите хора. В нея ще участват членове на Градския ученически парламент, Интеракт, Сдружение „Алдора“ и други младежки организации в Шумен. Организаторите на дискусията канят всички младежи, които се интересуват от темата и имат идеи и предложения, да се включат в нея.

45-годишнината ще бъде отбелязана с тържествен концерт-спектакъл на 9 март от 18.30 часа с участието на формациите към Общинския Младежки дом-Шумен и гостуващата професионална вариететно-танцова формация „Електра“ от Варна. На сцената в Концертната зала ще излязат танцьорите от Детския танцов ансамбъл „Веселяче“, „Фея-данс“, „Emotion”, „Фаворит“, изпълнителите от вокално студио „Стани звезда“, „Устни хармоники“, вокално-театралната формация „Алдора“ и още много приятели, с които Общинският Младежки дом е работил през годините.

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама