"Сбъдни промяната" в Русе

16:14, 03 мар 16 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„сБЪДнИ промяната“ в Русе на 9 март от 17:30 часа в Регионална библиотека "Любен Каравелов" е поредното от събития в цяла България, чрез които Заедно в час събира проактивни хора от всякакви сфери, за да изразят мнението си как образованието може да бъде подобрено, съобщават организаторите.

„Упехът на първото издание в Пловдив ни доказа, че сме на прав път и затова продължаваме да се стремим да обединяваме можещи и искащи хора на едно място, така че да създадем наистина въздействаща общност“, споделят организаторите на събитието с подзаглавие „Зaпознай се със Заедно в час: Кои са будителите в образованието днес?“.

Целта е да се срещнат проактивните, социално ангажирани хора от града, които да се запознаят със Заедно в час и да споделят идеите си за промяна на образованието във формат „Световно кафене“ - метод за провеждане на конструктивен диалог.

Гледните точки ще са разнообразни, а емоциите са сигурни – в събитието ще се включи и Преслава Байчева, завършила програмата на Заедно в час, за да разкаже за своя опит и дейността си в момента.

Фондацията вярва, че в общостта са се родили много идеи, които заслужават споделяне и реализиране. "Докъде се е сбъднала промяната в Русе? Какво може да се предприеме оттук нататък? Кои са будителите в образованието днес? Разкажете ни вашите идеи на 9 март и се запознайте с хора, които ги споделят!"

Заедно в час очаква всички, които желаят да са част от промяната по един или друг начин. Присъствието на събитието и на коктейла след него е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация  на http://bit.ly/RuseReg. За повече подробности можете да следите и Фейсбук събитието на: http://bit.ly/RuseFB., съобщават още организаторите.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама