Сливен е домакин на Държавно първенство по бридж

16:42, 03 мар 16 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Държавно ученическо първенство по бридж се провежда в Сливен. Проявата стартира днес и ще продължи до 5 март в една от залите на хотел „Сливен“.

Участват над 50 състезатели,  разпределени в повече от 10 отбора. След тридневна надпревара, най – добрите ще бъдат отличени и наградени на 5 март, събота, от 20. 30 ч.

За 2015 г. победител в Държавното първенство бе отборът на Американския колеж, а на второ място – сливенската Професионална гимназия по икономика. Трети завърши  Софийска математическа гимназия, припомниха организаторите от Българската бридж федерация.

На откриването присъстваха заместник-кметът по хуманитарните дейности в Община Сливен Пепа Чиликова, общинският председател на ПП ГЕРБ Сливен Здравко Костадинов, председателят на Общинския съвет Димитър Митев, председателят на постоянната Комисия по образование, наука, култура и вероизповедания към ОбС - Сливен и общински съветник от ГЕРБ - Сливен, Милена Чолакова, общински съветници от младежката организация на партията. Те поздравиха участниците и им пожелаха успех в надпреварата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама