„Нефтохимик” и „Пирин” се изправят един срещу друг днес

09:21, 05 мар 16 / Спорт 25 249 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Нефтохимик” посреща „Пирин” (Разлог) днес, съобщиха от пресслужбата на бургаския клуб. Срещата е от 19-тия кръг на шампионата. Двата тима ще се изправят един срещу друг от 15:30 часа на стадион „Лазур”.

Треньорският щаб на „шейховете” обаче няма да може да разчита на двама футболисти. Защитникът Симеон Иванов – Матераци е наказан с лишаване от състезателни права за един мач, заради натрупани пет жълти картона. Вратарят Димитър Илиев също няма да влезе в групата, заради наказание, което получи с бившия си отбор – „Добруджа”, в последната среща от есенния дял на шампионата, срещу отбора на „Нефтохимик”.

Има вероятност в състава за мача срещу „Пирин” да не участват и Живко Хаджиев и Теодор Стефанов. Хаджиев има здравословни проблеми, заради които от два дни не участва в тренировъчния процес, а Теодор Стефанов получи контузия на тренировката в сряда.

„Шейховете“ запазиха деветото място във временното класиране, с актив от 22 точки, а тима на Разлог е две позиции по-надолу, с 20 пункта. Макар че не успяха да открият успешно полусезона, допускайки загуба от „Дунав” /Русе/ с 0:1, момчетата на Диян Петков са решени да стигнат до победата във втората си официална среща.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама