В. Великов: Бяхме по-добри в Созопол, но ни липсваше шанс

17:06, 06 мар 16 / Спорт 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Доволен съм от нашия отбор. Бяхме по-добри, но ни липсваше шанс".

Това заяви старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов след равенството 0:0 на неговия отбор срещу "Созопол". Двата състава се срещнаха в мач от 19-ия кръг на "Б" група в курортния град на 5 март.

Великов не можеше да разчита на няколко от основните си футболисти за този двубой по различни причини. Мартин Ковачев бе наказан, а Янислав Иванов, Мирослав Будинов и Марио Петков липсваха поради здравословни проблеми.

"Започнахме по-трудно и домакините имаха своите възможности. Постепенно обаче нашият отбор овладя играта и през втората част бяхме пълни господари. Отмениха ни гол, а Антон Огнянов, Бранимир Костадинов, Георги Чакъров имаха възможност да отбележат. Няма как да не съм доволен от показаното от всички наши футболисти, които въпреки проблемите успяха да надиграят "Созопол". Благодаря и на Петър Патев и Николай Парнаров, които след дълго отсъствие успяха да се включат добре. Не винаги обаче по-добрият побеждава във футбола", коментира още Веселин Великов.

Следващият мач на "драконите" е срещу "Поморие" на Градския стадион в Русе на 12 март от 15:30 ч. За него на линия ще бъде Ковачев, чието наказание изтича, а надеждите на дунавския щаб са, че дотогава всички футболисти, които имат здравословни проблеми, ще успеят да се възстановят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама