Спряха поръчката за обществен превоз на пътници в Добрич

09:08, 11 мар 16 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поръчката за обществен превоз на пътници по автобусни линии в Добрич, която е на стойност 5.35 млн. лв., е спряна, тъй като фирма е подала жалба в Комисията за защита на конкуренцията. Фирмата, която жали процедурата, е „Албена Автоекспрес  98” ООД. Жалбата е подадена на 1 март 2016 г.

Обществената поръчка е за обществен превоз на пътници по автобусни линии от утвърдените общинска, областна и републиканска транспортна схема на община град Добрич. Обществената поръчка включва 13 обособени позиции за определени маршрути, описани в обявлението. Участниците трябва да имат изпълнени минимум една услуга, която е еднаква или сходна с предмета на обособената позиция, през последните три години. Участникът трябва да разполага и с необходимия брой и вид автобуси. Критерий за оценка е икономически най-изгодна оферта при посочените показатели: цена (с тежест 60), възраст на автобусите (тежест 20) и екологичност на автобусите (тежест 20). Срокът за подаване на оферти бе 16 март.

Неотдавна кметът на Добрич Йордан Йорданов алармира, че важни обществени  поръчки са били бавени. Една от тях е именно тази за обществен превоз на пътници.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама