Отново на пътя Русе-Бяла: "Мерцедес" се преобърна, трима пострадаха

10:29, 11 мар 16 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
10 катастрофи са регистрирани в региона през изтеклото денонощие, съобщават от Областната дирекция на МВР. Както ви информирахме, трима души загинаха при тежката катастрофа, която стана миналата вечер по пътя Русе-Бяла, а други трима са ранени при друг инцидент на същия път тази нощ.

Сигналът за другата катастрофа на главния път Русе – Бяла е подаден в 03:22 часа на 11 март. Произшествието е възникнало в района на километър 7+800, близо до гр. Русе. Лек автомобил «Мерцедес С 320», нерегистриран, управляван от И.П. на 23 г. от Русе, неправоспособен водач, напуска пътното платно вдясно по посока на движение и се преобръща.

В колата са пътували общо четирима. В резултат на ПТП са пострадали трима от тях: водачът с множество наранявания по тялото, след преглед в МБАЛ е освободен за домашно лечение; пътничка отпред вдясно /24 г./ с травма на глава, след преглед в болницата е освободена за домашно лечение; и пътник отзад вляво /25 г./ с множество натъртвания по тялото, след преглед е настанен в неврохирургията на болницата.

На мястото на инцидента е извършен оглед. Като най- вероятна причина за ПТП се посочва движение с несъобразена скорост. Работата по изясняването на инцидента продължава, съобщават още от ОД на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама