Роберт Петров: Нуждаем се от добро представяне срещу Литекс утре

10:35, 11 мар 16 / Спорт 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на Спартак „Плевен“ ще приеме Литекс II в официална среща от поредния кръг на първенството на Втора лига. Начало на двубоя ще бъде дадено в 15:30 часа тази събота на Градския стадион, информира пресаташето Димитър Стефанов.

Добрата новина за плевенския тим е завръщането на капитана Иво Иванов. 30-годишният полузащитник ще направи пореден дебют за родния си клуб. До момента той се възстановяваше след пукната костица на ръката по време на турнира „Поморие Къп 2016“.

Илиян Гаров също преодоля здравословните проблеми и ще е на разположение на спортно-техническия щаб за предстоящият мач. В групата за срещата е включен и 18-годишният Теодор Коларов.

Двубоят пропуска младият нападател Преслав Антонов, който е наказан заради натрупани жълти картони, а Дисциплинарната комисия към БФС му наложи глоба от 375 лева.

Привлеченият от немският „Притзвалкер FHV 03“ Марио Димитров също остава извън състава – все още не е пристигнала „жълтата“ му карта от Германия за да бъде картотекиран в Спартак /Плевен/.

„Проблемите с тренировъчната база продължават, но ще се абстрахираме от тях и излизаме да спечелим точки. Крайно се нуждаем от добро представяне, защото вече сме в зоната на изпадащите. Запознат съм с възможностите на Литекс. Знаете, че след като ги извадиха от А група, първият им отбор вече играе в нашето първенство. Ще е много трудно, но ако се раздадем напълно можем да вземем нещо от мача“, коментира старши треньорът на Спартак /Плевен/ - Роберт Петров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама