"Енерго-Про" набира стажанти в Разград

13:03, 11 мар 16 25 508 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Енерго-Про" набира стажанти за оперативни дейности по електроразпределителната мрежа във всичките си областни центрове, между които и в Разград, съобщават от дружеството. 

Младежи до 29 години могат да получат професионална подготовка като млади специалисти по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси 2014-2020". 

Новопостъпилите стажанти ще получават възнаграждение по програмата според минималния осигурителен праг за съответната длъжност.

С помощта на програмата "Енерго-Про" предоставя възможност на младежите да придобият практически умения в реална работна среда, които ще повишат тяхната конкурентоспособност на пазара на труда.

От дружеството изразяват увереност, че след приключване на стажа, част от тях ще намерят своето място в компанията на постоянни позиции“.

Изискванията към желаещите да участват в стажантската програма, част от проекта „Нова възможност за младежка заетост”, са да са на възраст до 29 години включително, да са регистрирани в бюрото по труда, да не участват в никакви форми на заетост, образование или обучение и други програми. Те трябва да са завършили средно или висше образование и да нямат професионален опит по специалността или професионалното направление на стажа. 

16 млади специалисти вече стартираха своя стаж в "Енерго-Про" по програмата, отбелязват от дружеството. Стажантите ще придобият професионален опит и практически умения за период от 6 месеца с определен от работодателя наставник.

Професионалният стаж ще улесни прехода на младите специалисти от образование към заетост. Те ще усвоят знания, умения, трудови навици и опит по придобитата специалност в средното или висшето училище, съответстващи на изискванията на пазара на труда.

Повече информация за обявените позиции може да се намери на интернет страницата на "Енерго-Про" на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Karieri

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама