Конкурс за есе на тема „Моето най-важно човешко право” обяви Окръжният съд в Разград

15:00, 11 мар 16 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Конкурс за есе на тема „Моето най-важно човешко право” обяви Окръжният съд в Разград. Инициативата е по повод Деня на Конституцията, юристите и съдебните служители, съобщиха от съдебната институция.

В конкурса могат да се включат ученици от VIII до XII клас, като участието в него е анонимно. Необходимо е всеки един от участниците да постави в отделен плик лист с информация за себе си - трите имена, адрес, училище, клас, телефон за връзка и адрес на електронна поща. Пликът с данните и координатите на участващия трябва да бъде запечатан и поставен в по-големия плик с есето.

Творбите могат да се изпратят по пощата на адрес: пл.”Независимост” № 1, Окръжен съд Разград, или да се подадат на място в стая № 217. Крайният срок за приемането на есетата е 8 април. Те ще бъдат оценявани от тричленно жури.

Всички участници ще бъдат поканени на церемония по награждаването, която ще се състои в Деня на отворените врати – 13 април от 15 часа в Окръжния съд в Разград. Предвидени са тематични награди. На отличените ученици ще бъде предоставена възможността да прочетат своите есета на церемонията.

Повече информация за конкурса желаещите могат да получат на телефони 084 / 660 535 и 084 / 660 225.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама