Дни на Варненския свободен университет ще се проведат в Добрич

17:40, 11 мар 16 25 256 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази година Варненският свободен университет отбелязва своя 25-годишен юбилей. По този повод, в рамките на честванията, Областният управител Детелина Николова прие поканата за домакинство на инициативата „Дни на Варненския свободен университет по региони“. Дните на университета в Добрич ще се проведат в периода 14-16 март.

В програмата са включени срещи в средните училища от областта, срещи с възпитаниците на университета от област Добрич. Ще бъде организиран изнесен център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием в рамките на кандидатстудентската борса в гр. Добрич.

На 15 март от 10 часа, в Областна администрация ще бъде организирана среща с участието на представители на общини, РИО-Добрич и журналисти. Ще бъдат обсъдени възможностите за партньорство между университета и местната власт на територията на областта.

На срещата ще присъства заместник-ректорът по учебната дейност на ВСУ „Черноризец Храбър“ – проф. д-р Валери Стоянов, преподаватели и представители на сектор „Образователен маркетинг и кандидатстудентска кампания“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама