"Агромах" отричат да са укрили 14 млн. лв. от държавата

21:20, 11 мар 16 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Който ми покаже документ, че не сме внесли 14 млн. лв. ДДС, ще му дам лично половината сума. Още в понеделник ще изпратя моите 3000 души в ГДБОП да им дадат заплати, това ще направя, не можеш да маскариш хора и фирма, без да имаш доказателства, без да имаш документи. Това каза Методи Бачев, управител на „Агромах" ЕООД пред bTV. Той допълни, че знае кои са поръчителите на акцията срещу фирмата, но няма да ги посочи.

Специализираната прокуратура, разследващи от ГДБОП, подпомагани от служители на НАП разбиха организирана престъпна група, ощетила държавния бюджет с 14 млн. лв. за година и половина чрез неплащане на ДДС, съобщиха днес от пресцентъра на спецпрокуратурата. Разследва се дейността на търговските дружества „Агромах“ ЕООД и „Пътища Пловдив“ АД.

 Бачев показа документи за платени данъци и твърди, че няма задължения към държавата. По думите му фирмите, през които минавали документите, били законно регистрирани и законно действащи и не служели за укриване на данъци и печалби.

„Единственото нещо, за което се притеснявам е, че тази нощ някой няма да спи добре, защото прокуратурата се провали в изпълнението на поръчката му. Аз ще легна и ще си заспя като къпан”, заяви Бачев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама