Заловиха квартет крадци вилняли из Русенско

12:33, 12 мар 16 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След проведено разследване по сигнали за извършени кражби в село Стърмен, полицаите от РУ – Бяла са установили четирима души, които в различно съучастие са уличени като автори на престъпленията.

Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе днес.

Установените от полицията са И.А. на 25 г., А.С. на 24 г., П.А. на 20 г. и Н.Р. на 19 г. Те са от селата Стърмен, Дряновец и Белцов. Според изясненото от разследващите до момента те са действали по двама или трима.

Регистрираните деяния, за които се разследват включват кражба на мотофреза, две медни лозопръскачки, електрическа месомелачка, трифазна ел. помпа за кладенец от частен дом между 22 ноември и 19 декември 2013 г. През същия период от стопански двор на земеделски производител, след проникване с взлом са откраднати 2 600 литра дизелово гориво. След няколко месеца почивка през април 2014 г. си "харесали" мотофреза от стопанска постройка. Между 18 октомври и 11 ноември 2014 г. те отново атакували имот в село Стърмен. Проникнали в къща на ул. "Ангел Кънчев" и са задигнали фреза, ел.двигатели, шмиргел, редуктор, две помпи за кладенец.

Работата по разследването на регистрираните деяния и на престъпната дейност на установените четирима мъже продължава, увериха органите на реда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама