Зеленогорски поиска прошка от ДСБ, били важен и ценен партньор

11:49, 13 мар 16 / Политика 25 262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поздравявам ви  от името на ДБГ. Вие сте важен и ценен партньор в рамките на Реформаторския блок. Това заяви съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски в началото на  XIV  Национално събрание на партията ДСБ, предаде репортер на София Topnovini.bg.

Думите му предизвикаха освирквания в залата и той поиска прошка и даде прошка на всички. 

"Заедно се справихме успешно на изборите за европейски парламент. Заедно формирахме група от 23 народни представители, постигнали много. Постигнатият успех в 4 областни града, като в 3 от тях спечелихме срещу големия ни конкурент в ГЕРБ, доказаха, че РБ е реалната алтернатива в дясно. Силно се надявам, че успехът ни ще бъде разширен на президентските избори от единен кандидат. РБ не би бил същият без която и да е от партиите в него. Следвайки "Единни в многообразието" доказахме, че въпреки различията можем да работим успешно в блока. Това, което ни разделя е отношението към централната изпълнителна власт", заяви Зеленогорски. Той добави, че ги разделя концепцията за пътя, по който могат да постигнат целите си. 

"Хубаво е да постигнем всичко веднага тук и сека, да направим "Левски скок". Политическата ми практика ме научи да се радвам на малките стъпки и победи. Заедно създадохме голямото СДС, което промени България. Взривихме синята коалиция и създадохме Реформаторския блок. Не искам да бъда част от разпада на този десен проект. Шегуваме се в парламентарната група, че откакто сме раздлени, гласуваме по-единно. Понеже е ден за прошка, бих искал да ви я поискам и да ви я дам. По-добре да си простим сега, докато не е станало късно", каза още Найден Зеленогорски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама