Поднесохме държавата на мутрите и мафията, заяви пред ДСБ Татяна Дончева

12:17, 13 мар 16 / Политика 25 267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Това е първият случай, в който политик, произлизащ от левицата присъства на конгрес на крайно дясна политическа сила. Бяхме първите, които се престрашиха да дойдат в устата на вълка. Не е страшно, че имаме различни виждания, когато те са добросъвестни." Това заяви председателят на Движение 21 Татяна Дончева на XIV Национално събрание на "Демократи за силна България" (ДСБ), предаде репортер на София Topnovini.bg.

"Българската политическа координатна система е тотално объркана. Какво дясно има в мутрите и мафията, които са се намърдали? Докарахме България до там да поднесем държавата на мутрите и мафията", категорична бе Дончева.  

"ГЕРБ заемат голямата част от дясното като прости и нахални. Няма нищо страшно, че едните щели да принадлежат по-вляво другите по-вдясно. Да смяташ, че Европа те е осиновила е празна работа. Трябва да обединим усилията си в отстраняването на мутрите и мафията от властта. В началото на прехода СДС представляваше съюз на различни формации", заяви Дончева. 

Според нея, когато всеки е достатъчно слаб да се изправи срещу злото, трябва да се обединят усилия. "Обръщането на палачинката трябва да стане по сценария 1996-1997 година", каза още Татяна Дончева. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама