ДСБ е туптящото сърце на Реформаторския блок, заяви Иван Иванов

12:32, 13 мар 16 / Политика 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ДСБ е туптящото сърце на Реформаторския блок (РБ) и без него трудно можем да спечелим тази битка, на която сме се хванали - битката в сферата на съдебната система, на олигархията. Това заяви заместник-председателят на Народното събрание Иван Иванов (РБ) по време на XIV Национално събрание на "Демократи за силна България" (ДСБ), предаде репортер на София Topnovini.bg.

"Желая ви успех и да направите така, че с решенията ви българските граждани да имат алтернатива и демокрацията в България да постига успех", добави Иванов.

Министърът на отбраната Николай Ненчев заяви: "Аз съм вашият министър на отбраната. Бих искал да благодаря за подкрепата и силния дух, който ми дава мотивация да продължа напред. Имаме мисия и вярвам, че с вас ще успеем". 

Той призова силата да бъде с ДСБ и подчерта, че вярва, че днешното събрание ще излъчи силни послания към Реформаторския блок и българския народ. 

Депутатът от РБ Корман Исмаилов посочи, че ДСБ е знакова формация, а Мартин Димитров пък им пожела да бъдат мъдри и да изградят заедно нова честна и дясна политическа алтернатива. Той подчерта, че монополите били по-силни от държавата.

Бе прочетен и поздравителен адрес, изпратен от инициативата "Правосъдие за всеки". В него те посочват, че се въздържат да участват на партийни форуми и затова не са изпратили представител. "Оценяваме и благодарим за подкрепята, която получихме от Радан Кънев. Внесохме подписка с 5000 подписа с искане за радикална съдебна реформа. Уважаеми, делегати нямаме никакво съмнение, че съдебната реформа е най-важна. Осъдени сме да живеем в олигархична държава, забутана в задния двор на Европа. Искаме сега и веднага внасянето на нов конституционен проект, с който да се продължи с реформата на цялата деполитизация на ВСС", се казва още в поздравителния адрес, подписан от Велислав Величков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама