Бивш зам.-шеф на затвора в Бургас стана общински председател на АБВ

14:45, 13 мар 16 / Политика 25 981 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Адв. Георги Сталев е новият общински председател на АБВ-Бургас. Той беше избран на провелата се днес Общинска отчетно-изборна конференция в града. Негови заместници ще са Александър Стефанов и Костадин Андонов.

Георги Сталев е юрист по професия. От 2000 г. работи като адвокат в сферата основно на наказателното право. Преди това 10 години е бил зам.-директор на затвора в Бургас. Семеен, с две деца.

„Като председател на общинския съвет на АБВ ще работя много активно, за да можем да затвърдим постигнатите позиции до момента в община Бургас от нашата партия. В същото време ще насочим много усилия за разширяване на нашите структури. Жизнено се нуждаем от нови симпатизанти, привличане на нови партийни членове. И с тези си действия ще се стремим да не бъдем само констататори на проблемите в община Бургас, а да можем да предлагаме модерни и ефективни методи за тяхното разрешаване“, посочи пред журналисти Георги Сталев.

На събранието на АБВ в Бургас бяха избрани и 12 делегати за Националната партийна конференция на партията. Двама от тях са от община Руен, където АБВ има нова структура. Общо 24 делегати са избрани досега на форумите в 6 от общините в Бургаско. В останалите 7 общини ще бъдат на предстоящата на 26 март областна партийна конференция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама