Цветан Цветанов:Нямам конфликт с Борисов и Бъчварова

17:23, 13 мар 16 / Политика 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Твърденията от страна на някои наши коалициоинни партньори, че имам разногласия с вицепремиера Бъчварова е една добра опорна точка за човек, който държи да бъде забелязан. Изричаш една лъжа и я повтаряш многократно, за да бъдат задавани въпроси от медиите.Тезата е несъстоятелна, моите отговорности като председател на парламентарната група са много по-големи. Нямам конфликт нито с Борисов, нито с Бъчварова”, коментира днес в Стара Загора председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той пристигна в Града на липите, за да се срещне с местните структури на ГЕРБ.

"Това е несъстоятелно. Днес се чухме с Румяна Бъчварова и й честитих рождения ден. С Борисов сме заедно в екип от 2001 г. Всички спекулации са неверни. Нямаме никакви разногласия", добави Цветанов. 

Той коментира и евентуалното излизане на ДСБ от Реформаторския блок. "Много умело се възползват от участие в бордове и власта и съм убеден, че няма да напуснат коалицията. Не смятам, че ще излязат и от управлението", добави Цветанов.

По повод напрежението в сектор „Сигурност” Цветанов поясни, че на 15 март ще има обществено обсъждане на законодателните промени. 

"Преди да внесем като точка в дневния ред на Комисията така предложените промени, ще направим обществено обсъждане, на което ще присъстват представители на синдикатите и членове на парламентарни групи, професионалното и политическо ръководство на МВР. Убеден съм, че ще намерим общ език", каза още Цветанов.

По думите му предстои и широко обществено обсъждане за задължитеблното гласуване.  Що се отнася до кандидатурата на ГЕРБ за президент, той обясни, че кръгът от кандидати вече е стеснен, но окончателно имена ще бъдат обявени през май или юни.

Цветанов не пожела да коментира смяната на директора на полицията в Стара Загора. Само предположи, че утре или във вторник ще има някакъв резултат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама