„Ден на отворените врати” в Европа Директно Сливен

07:49, 15 мар 16 25 234 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази година Europe Direct Сливен ще отбележи Европейския ден на потребителите с „Ден на отворените врати”. В рамките на инициативата на 15 март от 09.00 ч. до 17.00 ч.в офиса на Europe Direct Сливен, на адрес: Сливен, ул.”Славянска” №3 ет.4 ще бъдат обособени щандове с материали, свързани с потребителските права.

Материалите са предоставени от Европейската комисия, Европейски потребителски център България и Сдружение «Активни потребители», които са традиционни партньори на Европа Директно Сливен. В тях се съдържа информация относно правата ни при пътуване с влак, самолет, автобус, при пазаруване, включително и он-лайн, подписване на договори с мобилен оператор, получаване на банков кредит и др.

При интерес, материали могат да бъдат заявени и получени на място в центъра не само на 15-ти март, но и всеки работен ден /от понеделник до петък/ от 9 до 17 часа.

Информационен център Europe Direct Сливен ежегодно отбелязва Европейския ден на потребителите – 15 март, за да напомни на гражданите техните основни права при закупуването на стоки и ползването на услуги, както и да ги насърчи да бъдат взискателни към търговците и техните предложения, а също и нетърпими към проявите на нелоялност и некоректност, които ги засягат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама