Засилен интерес на чуждестранни фирми към изложението „Пчеломания”

08:01, 15 мар 16 25 277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази година XIII специализирано изложение „Пчеломания”  ще се проведе от 17 до 20 март 2016 г. в СК „Простор”, под егидата на кмета на Добрич Йордан Йорданов, съобщават организаторите от „Добрички панаир”.

За пореден път изложението ще насочи вниманието към пчеларския сектор, като жизненоважен за България и Европа.  Изложението се превърна през годините в отлично място за обмяна на опит, идеи, иновации от света на пчеларството. Представянето на най-модерното пчеларско оборудване и инвентар и богатото видово разнообразие на мед и пчелни продукти  е още едно доказателство за любовта и отговорността към пчеларския сектор.

До момента участие са заявили над 75 фирми от страната и чужбина. Тази година има засилен интерес от чуждестранни фирми. Директно ще участват фирми от Гърция, Сърбия и Турция. Очаква се организирано посещение на румънски фирми с цел обмяна на опит. Посетители и гости ще имат възможност да видят, договорят и закупят продукти от водещи производители и дистрибутори в бранша.

 Официалното откриване ще е на 17 март от 13 ч. На официална вечеря на 17 март от 19,30 часа  ще бъдат  връчени наградите на „Добрички панаир” АД.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама