Нова мода във Варна - хвалят кондукторки във Фейсбук

08:03, 15 мар 16 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кондукторките в автобусите на градския транспорт обикновено са доста изморени, изглеждат сърдити, а спазването на добрия тон към клиентите е рядкост. Не така стоят нещата обаче с продавачка на билети от линия 148, която е снимана от пътник, а учтивото й поведение е накарало мнозина да повярват, че Варна е започнала да заприличва на европейски град.

"Извънземна контрольорка! Дата:14.3.16, 12:00 - 12:30ч., Линия 148, Градски транспорт - Варна. В автобуса тихо, само напевен глас се чува: Нетаксувани? Добър ден, Благгодаря, Заповядайте... Тук има свободни места за сядане - който иска да заповяда... Добър ден, Заповядайте... Възкликнах: Извънземна! Снимах я и обясних, че ще пиша за нейната работа. Хората се усмихваха, кимаха невярващи. Огледах се - в Япония ли съм, във Франция ли, що ли? Поздравления за шефовете на Градски транспорт, че са започнали подбор на персонала! Или това е едно от изключенията? А, забравих: Представете си, говореше на всички пътници на "ВИЕ" - затова я снимах, защото и на мен не ми се вярва, че се е случило, че се случва! Да е жива и здрава госпожата, да радва всички хора около себе си!“ пишат от профила на Solaris Urbino В85-90НХ.

Един от коментарите е на водач на автобус от същата линия, който твърди, че дамата е една от малкото кондукторки, с които той се радва да работи по време на смените си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама