Дават 300 хил. лв. за храненето в социални и детски заведения в община Сунгурларе

08:23, 15 мар 16 25 225 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Сунгурларе е обявила обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за нуждите на Дома за възрастни хора с деменция (ДВХД) в с. Славянци, Дома за възрастни хора (ДВХ) в с. Лозарево, Домашен социален патронаж – Сунгурларе, както и на детски заведения на територията на общината. Това сочи справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 300 000 лева без ДДС, а продължителността й – 12 месеца.

От описанието става ясно, че хранителните продукти, които ще се доставят в тези социални и детски заведения, са хляб и тестени изделия, месо, месни продукти, риба, мляко и млечни продукти, пресни плодове и зеленчуци. Предвижда се и доставка на олио, оцет, сол, захар, яйца, пакетирани стоки и подправки.

За ДВХД – с. Славянци трябва да се доставят плодове и зеленчуци, които са преработени и консервирани, а за Домашен социален патронаж - разнообразен асортимент от консервирани плодове и зеленчуци и замразени такива, предназначени за изпълнение от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.

Важно условие е участникът да е изпълнявал доставки, сходни с предмета на тази обществена поръчка, през последните три години. Той трябва да разполага със собствени или наети транспортни средства, с които ще извършва доставките през целия срок на договора. Също така трябва да има собствени или наети складови помещения, хладилни съоръжения или хладилни помещения, поддържащи постоянна температура, необходима за разделно съхранение на хранителните продукти, за целия срок на договора.

Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 23 март тази година. Те ще бъдат отворени на 24 март от 10:00 часа в сградата на Община Сунгурларе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама