Цветан Цветанов: Радан Кънев се опитва да вкара клин в тандема ми с Борисов

08:47, 15 мар 16 / Политика 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Желанието ни е да се борим с организираната и битовата престъпност и с корупцията. Самият факт, че един човек, който въобще не познава отношенията между мен и премиера Бойко Борисов и се опитва един вид да ни скара, означава, че той търси някаква известност. Търси да вкара клин в тандема „Борисов-Цветанов“.

Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в ефира на „Нова телевизия“ относно обвиненията на лидера на ДСБ Радан Кънев, че има раздор на върха в партията на Борисов.

Цветанов определи това като „пълна интрига“. По думите му, когато Борисов е бил кмет на София, му е дал възможност да ръководи структурирането на партията.

Относно електронното гласуване той каза, че експертите ще се произнесат кога ще бъде въведено и припомни, че е прието на второ четене Законът за електронната индентификация и се върви към въвеждане на дистанционно гласувсане.

Във връзка с въвеждането на задължително гласуване Цветанов обясни, че има подписка за референдум по темата, на който ще чуят желанието на гражданите.

Вторият човек в ГЕРБ посочи, че част от исканията на синдикатите на МВР са смислени и той вярва, че политическото ръководство на вътрешното министерство ще намери най-доброто решение на казуса. Припомняме, че на 17 март се очаква голям полицейски протест в София във връзка с новия Закон за МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама