Обявяват победителите в конкурса за „Най-добрия млад предприемач“ на Пловдив

09:06, 15 мар 16 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тържествената церемония по обявяване на победителите в VII-то издание на конкурса "Най-добър млад предприемач" на град Пловдив е днес от 19.00 часа. В икономическото и образователно съревнование повече от 4 месеца се търси най-добрия млад предприемач в града.

По традиция класираният на І-място ще получи голямата награда в надпреварата - 7 хиляди лева и титлата Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив. Заелият ІІ-ро място ще бъде награден с 4 000 хиляди лева и участниците на двете трети места ще спечелят капитал от по 2 хиляди лева, за да подпомогнат бизнеса си. 

И тази година избран участник ще получи специална награда от Висше училище по сигурност и икономика, гр. Пловдив (ВУСИ). По традиция представител на висшето учебно заведение ще връчи чек на стойност хиляда лева на най-младия участник – кандидат за най-добър млад предприемач в тазгодишната надпревара. Отличия ще бъдат присъдени и от представители на Communicorp Group България, Международен образователен център „Леонардо да Вични“, както и от Европейско висше училище по икономика и мениджмънт, гр. Пловдив.

Всички участници в конкурса ще получат предметни награди, осигурени от Община Пловдив и  от спонсорите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама