Криминално проявени обраха склад за сладкарски изделия

11:39, 15 мар 16 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сливенски криминалисти са разкрили кражба на стока за над 10 000 лева. Служители на РУ-Сливен започват работа по случая в началото на месец март след подадено заявление от служител на фирма, занимаваща се с търговия на сладкарски изделия. Заявителят установява, че от склад на фирмата на бул. “Ст.Караджа” в град Сливен е извършена кражба на стока на стойност около 10 000 лева. След извършения оглед и предприетите оперативно-издирвателни действия полицейските служители установяват и задържат извършителите, като част от откраднатата стока е върната на собственика.

За периода от 1 до 25 февруари Р.П(21г.), Й.И.(29г.), П.З.(36г.) и И.Б.(51г.) от сливенския квартал “Надежда” са влизали от три до четири пъти в склада, като са извършвали кражба на различни видове шоколадови изделия. Осигурили са си достъп до склада, след като са срязали предпазната мрежа и са взломили преградата на един от прозорците. Нанесената щета е на стойност над 10 000 лева.

Четиримата са криминално проявени за други кражби. Задържани са за 24 часа в РУ-Сливен. Работата по досъдебното производство продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама