„Врачка” от Хасково: Резилите на журналистите не спират

13:32, 15 мар 16 25 371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Резилите на журналистите не спират, защо ме снимат. Все едно съм виновна”. Това каза днес Роза Харизанова, която е обвинена в измама. Известната в Хасково „врачка” се обърна с тези думи обаче не към репортерите, а към председателя на 3-членния съдебен състав Пламен Георгиев.  

Задържаната под стража „гадателка”, днес застана за пореден път на подсъдимата скамейка. Според прокуратурата, тя е измамила две старици, на които обещала да им развали магия. Щетите са за над 10 000 лв. От домовете им Роза Харизанова задигнала и злато. Тя не се признава за виновна.

В съдебната зала се отказа от защитника си и поиска от съда да й назначи нов адвокат. Това стана причина да не се стигне до развръзка на наказателния процес. Очаква се това да стане в края на месеца, когато защитата й ще бъде поета от служебен адвокат.

Роза Харизанова вече веднъж е осъждана за същото престъпление, след като е гледала на кафе на други две жени. Според запознати срещу нея се готви ново обвинение за измама, като разследващите твърдят, че е успяла да задигне 38 000 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама