Задържаха бияча-шофьор от катастрофата на „Черни връх“

16:55, 15 мар 16 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Задържан е шофьорът, нанесъл удари на друг водач на автомобил след катастрофата на бул. „Черни връх“, съобщиха от СДВР. В момента се изясняват всички факти и обстоятелства от инцидента от днес по обяд.

По информация на свидетели водачът на един от катастрофиралите автомобили слязъл от колата си и нанесъл юмручни удари по главата на шофьора на другата кола. Задържан е 35-годишен, той е криминално проявен, от София. Полицейски служители работят за установяване на фактологията около случилото се.

"Може да има всякакви свидетели, аз ви казвам, че не помня. Може да е паднал, всички може да се е случило. Аз лично не помня да съм бил някого", казава един от участнциите в инцидента Симеон Христов пред bTV, който по-късно беше задържан от полицията.

"Няма саморазправа, не знам какво сте видели. Имаше шок, тук още треперим...", твърди пък Никола Маринов, друг участник в катастрофата на бул. „Черни връх“.

Сигналът за катастрофа между три автомобила и последвалият бой между шофьорите е бил подаден в полицията около 12.30 часа. На мястото са били изпратени екипи на полицията и Бърза помощ. Леко е пострадала жена, която е откарана за преглед.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама