Хванаха пиян водач на "Ситроен" през нощта в Бяла

12:43, 16 мар 16 25 233 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бързо производство срещу водач на «Ситроен» за шофиране в нетрезво състояние са започнали в РУ– Бяла, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. На 15 март, около 00:50 часа, в Бяла на ул. Бунар Хисар екип на полицията е спрял за проверка лек автомобил «Ситроен Ксантия» със софийска регистрация, управляван от П.Н. на 53 години.

Водачът е изпрабван за алкохол от полицаите и при проверката с техническо средство са му измерени 2.30 промила. На 53-годишния е сътавен акт. Той е отказал да даде кръвна проба. По случая срещу П.Н. е образувано бързо производство.

В РУ– Бяла са започнали и друго бързо производство срещу водач на МПС, но в този случай за управление от неправоспособен. На 15 март, около 11.00 часа, в с. Дряновец, служители на РУ– Бяла са извършили проверка на товарен автомобил "Мерцедес МВ 110 Д", управляван от А.А. на 36 години.

В хода на полицейските действия се установява, че водачът шофира без да е правоспособен, а от последвалата справка става ясно и че той вече е наказван за такова деяние и има влязло в сила наказателно постановление по чл. 150 от ЗДВП. По случая е образувано бързо производство срещу А.А.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама