Наградиха най-добрите млади предприемачи в Пловдив

13:35, 16 мар 16 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
23 бизнес плана се съревноваваха за приза "Най-добър млад предприемач в Пловдив". Всички участници в конкурса получиха предметни и парични награди осигурени от "Рефан България" ООД и Издателска къща "Хермес", съобщи Община Пловдив.

Победата в седмото издание на състезанието получи Панайот Стефанов и неговият екип със своята идея за функциониране и популяризиране на безплатно градско списание за култура и стил "НУЛА32". Те грабнаха приза от 7000 лева с концепцията си хартиеното издание да се запази във времето, заради преплитането на забравени истории за места и хора.в настоящето и миналото

Втора награда и 4000 лева спечели Цветозара Данчева, с бизнес плана си за производство на култивирана печурка, обогатена със селен.

Двете трети места и 4000 лева си поделиха Стефан Ставрев за стартиране и развитие на академия "Кодикамп" и Атанас Богоев, който успя да привлече вниманието на журито с идеята си за създаване и функциониране на медицински кол център за експертна клинична консултация.

Наградете бяха връчени от зам.-кмета "Спорт, младежки дейности и социална политика" Георги Титюков и зам.-министъра на Младежта и спорта Нина Найденова, които пожелаха на всички участници да не спират да мечтаят да реализират идеите си и да продължават да бъдат инициативни и последователни.

И тази година по традиция Висшето училище по сигурност и икономика награди с 1000 лева най-младия участник. Това бе Десислава Василева от Националната търговска гимназия, с идеята си за производство на подаръчни опаковки . Отличия бяха присъдени и от представители на най-голямата радиогрупа – Communicorp Group България, Международен образователен център "Леонардо да Вични“, както и от Европейско висше училище по икономика и мениджмънт, гр. Пловдив.

185 участници на възраст от 18 до 33 години са се включили от началото на конкурса през 2009 г. до днес.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Edwardsoops 20:51, 12 юли 22

Счетчики для дома, в интернет магазине еврогаз
в Москве. Счетчики по низким ценам, оригинальный товар.
Приборы для измерения газа для бизнеса в большом ассортименте.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама