Областният управител Ралица Добрева с апел да опазим „Кайлъка“

06:48, 17 мар 16 25 247 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на Плевен Ралица Добрева излезе с официално обръщение към жителите на града, в което апелира да бъдат по – активни в опазването и защитата на парк „Кайлъка“.

Това тя направи във връзка с поредния вандалски акт, при който бяха изкъртени и откраднати пейки на една от детските площадки в парка.

„Парк Кайлъка е ценност за Плевен и плевенчани и ми е особено болно като виждам, как безогледно се краде, руши и замърсява. Всички искаме да имаме един красив парк. Като областен управител съм приела като лична кауза поддръжката на Кайлъка в добро състояние. Но недобросъвестното отношение на малцина рефлектира по изключително неприятен начин върху всички посетители на парка и гости на града, които остават разочаровани, виждайки изтръгнати пейки, счупени барбекюта, разрушени фитнес площадки – всичко изградено в полза на гражданите.”, коментира областният управител Ралица Добрева.

Тя призова всички да помагат ефективно в борбата с вандалите и бе категорична, че активната гражданска позиция ще помогне много усилията на администрацията и полицията срещу подобни зловредни прояви.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама