Информационен ден на Русенския университет ще се проведе в Разград

06:53, 17 мар 16 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Информационен ден на Русенския университет "Ангел Кънчев" ще се проведе днес в Разград, съобщиха от областната администрация. Идеята и целта на информационното събитие е кандидат-студентите и техните родители да се запознаят с предлаганите специалности и възможности за кандидатстване в университета.

От 11 до 13 часа на площада пред Общински културен център, а при лошо време във фоайето на културната институция студенти от университета ще представят пред граждани и ученици учебното заведение, ще има демонстрации на студентските клубове.

От 13 часа в зала 712 на областната администрация ще се проведе съвместна пресконференция на областния управител на Разград и ректорското ръководство на университета на тема: „Русенският университет – най-добрият избор за обучение на младите хора от Разград и региона”.

Час по-късно е срещата на ректорското ръководство на Русенския университет с представители на областна администрация, началника на Регионалния инспекторат по образованието и общинските кметове от област Разград. Тя ще бъде на тема: „Обучението на младите хора, създаването на кадри и възможностите за реализацията им  в региона”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама