Хасковлийка опитала самоубийство в полицията, пробва да съди психиатри - не успя

07:39, 17 мар 16 25 480 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хасковлийка, която пробва да се самоубие в полицията, опита да съди психиатри поставили й диагноза -  „налудно разстройство”. Точно това, че опита да сложи край на живота си в РПУ-Хасково станало причина да бъде диагностицирана от 3-ма психиатри, сред които и шефът на Центъра за психично здраве в областния град д-р Йордан Михайлов.

От сайта на Районен съд Хасково става ясно, че Афифе А., е подала тъжба миналия месец. В нея тя твърди, че се е почувствала обидена, защото 3-мата психиатри й поставили диагноза. Казва се още, че била притискана от докторите да се подпише върху документа.  

Делото е прекратено, защото се оказва, че тъжбата не отговаря на закона. От една страна хасковлийката описва факти и обстоятелства, които ако са верни, трябва да се занимава прокурор. От друга страна пък е описала няколко евентуални престъпления, но не е посочила конкретика и това прави невъзможно нищенето на истината. Афифе А., не е платила и държавна такса, която законът изисква.

Тя не се е възползвала от дадения й срок, за да отстрани нарушенията.

Не е ясно, кой е съдията прекратил делото. В графата „свършени дела” е записано името на зам.-председателя на Районен съд Хасково – Даниела Николова, а в графата „постановени актове” е името на Пламен Георгиев. От публикуваните мотиви в сайта на Районен съд Хасково обаче става ясно, че има съдии, които са си направили отвод.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама