Тираджия предизвика нощен скандал в Русе, вади нож, троши, обижда и рита полицай

11:27, 17 мар 16 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 16 март, около 04:20 часа, в полицията е постъпил сигнал за възникнал скандал в Русе на бул. Тутракан №76, където се намират ТИР-паркинг и бистро, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На място изпратеният полицейски екип установява няколко лица – мъж на 20 г., охрана на паркинга и заведението, мъж на 26 г., барман в заведението, 32-годишна жена, клиент на заведението, а пред самото заведение е установен 58-годишен мъж, водач на ТИР.

Пред униформените охранителят, барманът и клиентката са заявили, че тираджията е предизвикал скандал в заведението, а след това е извадил нож от камиона си и е счупил две стъкла на входната врата на заведението, при опит да влезе отново вътре.

След появата на полицаите скандалът продължил като шофьорът започнал да се държи агресивно и към служителите на реда. Той отправил серия обиди към тях и посегнал да удари единия от полицаите.

Последвало задържането му, при което той е оказал съпротива и е ритнал в бедрото друг от униформените. Задържаният мъж е Х.Ч. на 58 г. По случая срещу него е образувано бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама