Валери Симеонов: Диваци нападнаха екипа на СКАТ в Бургас

13:38, 17 мар 16 / Политика 25 530 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За пореден път сме свидетели на поведение на аборигени в цивилизована България. Това са диваците от цигански произход, които ползват привилегиите, предоставени им от българската власт - социална помощ, да имат само права, а не задължения. В случая са извършили нападение на два екипа на телевизия СКАТ.

Това коментира за София Topnovini.bg председателят на парламентарната група на "Патриотичния фронт", лидер на НФСБ и собственик на телевизия СКАТ Валери Симеонов по повод нападението на екип на медията в Бургас.

"Имаме човек с лека телесна повреда, с разцепена глава, хора с рани по краката и ръцете. Нападенията са извършени с камъни заради това, че екипът ни е отишъл да заснеме за пореден път тяхното настаняване на незаконно място. Формират незаконно циганско селище в покрайнините на "Славейков" до Сточна гара", уточни Симеонов.

"След наш сигнал, преди две седмици, полицията ги е разкарала от там. Сега сме свидетели на вече 20-тина постройки. Екипът ни е отишъл да ги заснеме и е бил нападнат посред бял ден, докато слизал от автомобила", допълни той.

Симеонов обясни още, че са задържани петима души, но извършителите са избягали. "Групата, която е извършила нападението е между 20 и 30 човека с поведение на диви животни, това са човекоподобни", подчерта още Валери Симеонов. 

Вчера около 12:20 часа два екипа на телевизия „СКАТ” са били нападнати с камъни от група лица, докато са заснемали репортаж. Случката се разиграла в района на товарна гара в Северната промишлена зона в Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама