Валери Симеонов за инцидента в Бургас: Това е поведение на аборигени в цивилизована България

14:03, 17 мар 16 / Политика 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„За пореден път сме свидетели на поведение на аборигени в цивилизована България. Това са диваците от цигански произход, които ползват привилегиите, предоставени им от българската власт - социална помощ, да имат само права, а не задължения. В случая са извършили нападение на два екипа на телевизия СКАТ.“

Това коментира за София Topnovini.bg председателят на парламентарната група на "Патриотичния фронт", лидер на НФСБ и собственик на телевизия СКАТ Валери Симеонов по повод нападението над екип на медията в Бургас.

"Имаме човек с лека телесна повреда, с разцепена глава, хора с рани по краката и ръцете. Нападенията са извършени с камъни заради това, че екипът ни е отишъл да заснеме за пореден път тяхното настаняване на незаконно място. Формират незаконно циганско селище в покрайнините на "Славейков" до Сточна гара", уточни Симеонов.

"След наш сигнал, преди две седмици, полицията ги е разкарала от там. Сега сме свидетели на вече 20-тина постройки. Екипът ни е отишъл да ги заснеме и е бил нападнат посред бял ден, докато слизал от автомобила", допълни той.

Симеонов обясни още, че са задържани петима човека, но извършителите са избягали. "Групата, която е извършила нападението е между 20 и 30 човека с поведение на диви животни, това са човекоподобни", подчерта още Валери Симеонов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама