Бременна жена и още трима са пострадали при катастрофата на пътя Русе - Бяла (обновена)

14:12, 17 мар 16 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо четирима са пострадалите при поредната катастрофа на пътя Русе - Бяла.

Информацията за инцидента бе потвърдена от Областната дирекция на МВР в Русе. Около 13:24 е подаден сигнал за катастрофа между два леки автомобила в района на "Мойсев баир", като веднага са изпратени екипи на мястото на инцидента. Според първоначалната информация в инцидента са участвали два леки автомобила с марки "Мерцедес" и БМВ.

В следствие на инцидента са пострадали трима души, които са откарани в русенската болница за прегледи и лечение с различни травми, коментираха от Спешна медицинска помощ в града.

След това обаче от лечебното заведение уточниха, че пострадалите са три жени на възраст 21г., 43г. и 71г. и един мъж на 27г. Всички са в стабилно състояние, без опасност за живота. Една от пострадалите жени е в ранен стадий на бременност, но няма опасност нито за нея, нито за живота на бъдещето й дете. Всички пострадали остават за наблюдение в хирургичното и ортопедичното отделения на Многопрофилната болница.

Движението по главния път не е спряно, а в района на произшествието се регулира от служителите на МВР. Предстои изясняване на причините и обстоятелствата за възникване на катастрофата.

Това е поредният инцидент на пътя, който е част от международния коридор Е-85 и отвежда трафика от и за Дунав мост 1.

Румънец и двама германци загинаха при ПТП в района между разклона за Борово и кръговото кръстовище преди Бяла на 10 март. На 13 март шофьор се размина с фрактура на рамото, след като се преобърна с "Ауди" почти на същото място. На 15 март след челен сблъсък между "Алфа Ромео“ и "Шкода Октавия“ в русенската болница попаднаха четирима души.

Междувременно дългоочакваният нов магистрален път между Русе и Велико Търново продължава да е на ниво проектиране.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама