ГЕРБ иска Радан Кънев на колене, заяви Валери Симеонов

15:30, 17 мар 16 / Политика 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ясно е, че Бойко Борисов иска отстраняването по някакъв начин на групата на Радан Кънев от ръководството или най-малкото поставянето му на колене, за да не тегли дивиденти, че е опозиция точно преди президентските избори. 

Така председателят на парламентарната група на "Патриотичния фронт" Валери Симеонов коментира искането на ГЕРБ Борисов да отстрани ДСБ и Радан Кънев от всички ръководни постове на властта, предаде репортер на София Topnovini.bg

Според него акцията е планирана на няколко етапа и е възможно всичко това да се върти около президентските избори. 

"Ясно е, че премиерът Бойко Борисов иска отстраняването на групата на Радан Кънев. ГЕРБ вкараха поправки в приетите вече промени в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие по настояване на премиера. Вчера верни изпълнители, верни войници на премиера Борисов, на „старшината”, а сега щели да го викат да им се отчита. Няма такова нещо, естествено, че това е координирана акция, която има за цел определен натиск върху групата на г-н Кънев и ДСБ”, убеден е Симеонов. 

Той също е на мнение, че Кънев трябва да се определи дали е опозиция или не. "В това отношение съм съгласен с дадената пресконференция. Действително такова шизофренно поведение не е нормално. Според мен е унизително за българския парламент”, отбеляза Симеонов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама