Борисов: Депутатите от ГЕРБ се изнервят от моята добрина

18:51, 17 мар 16 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Те (депутатите от ГЕРБ – бел ред.) се изнервят на моята добрина и толерантност и на това, че ми се качват на главата и аз продължавам да казвам –не, те са по-добрите ни партньори, рано или късно ще се върнат. Това ги изнервя, защото структурите вече им омръзна да ги слушат .- Това заяви по  повод искането на парламентарната група на ГЕРБ  хората на Радан Кънев да освободят всички постове премиерът Бойко Борисов в Брюксел.

Той успя дори да демонстрира изненада, че са поискали подобно нещо и отново критикува ДСБ за "разкрачената" позиция – да са в опозиция, като едновременно с това заемат доста постове в държавата.

Отрече да има противоречия и с лидера на групата Цветан Цветанов.

„Ние нямаме споразумение с ДСБ, а с Реформаторския блок и то в момента се изпълнява. Що се касае до кабинета и министрите, както и управлението на кабинета, го правя аз. Предполагам хората от ГЕРБ започват да недоволстват от ежедневните изяви на някои от членовете на Реформаторския блок, които не излизат от него, а се правят на опозиционери с кадрите, които имат във властта“, посочи Бойко Борисов.

Допълни, че няма намерение да сменя нито здравния министър Петър Москов, нито военния – Николай Ненчев. „На колегите от ГЕРБ ще кажа, че реформата на министър Москов ще стигне докрай и както аз, така и те ще го подкрепят. И Ненчев , и Москов са министри, които са ми предложени от РБ, тогава никой не ги е делял. За Радан Кънев повече дума няма да кажа, той ме обвини в лъжа за две неща, за които много ме обиди“, обобщи премиерът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама